Hesabını silmeden verilerinin bir kısmını silmek
Tek tek de silebilirsin: • Yorum: kafe sayfasında ya da profilinde, yorumunun üzerindeki sil düğmesiyle. Yorum ve puanı kafeden ve profilinden kaldırılır. • Yanıt: bir yorumun yanıtlarını aç, kendi yanıtının yanındaki sil düğmesine dokun. • Check-in: iki saat sonra kendiliğinden sona erer, sunucu onu bir gün içinde siler. • Sohbet mesajı: mesaja basılı tut (bilgisayarda sağ tıkla ya da yanındaki ⋯ düğmesini kullan) ve "Mesajı sil"i seç. Herkes için silinir. Sen silmesen de gönderildikten 24 saat sonra kendiliğinden silinir. Bunların dışındaki bir veri için — profil fotoğrafın ya da sildiğin bir yorumun fotoğrafları (bunlar hesabın silinene kadar sunucuda kalır) — hesabının e-posta adresinden koraykaftanoglu@gmail.com adresine yaz, 30 gün içinde sileriz.